Veterinarska bolnica Poreč

Lanterna Vet Corner

Znamo da vlasnici kućnih ljubimaca, osobito  pasa,  često sve što rade  dijele sa svojim najbližim prijateljima pa tako i godišnji odmor.

Idete na odmor sa
svojim ljubimcem?

Znamo da vlasnici kućnih ljubimaca, osobito  pasa,  često sve što rade  dijele sa svojim najbližim prijateljima pa tako i godišnji odmor. Što zapravo čini razliku kada idete na odmor sa svojim ljubimcem? Zasigurno tretman rezerviran za Vaš dolazak, kvalitetu ponuđenih usluga i susretljivost kako bi proveli bezbrižne dane u društvo svog najdražeg četveronošca.  Upravo je Veterinarska bolnica Poreč to osigurala u suradnji s tvrtkom Valamar svim ljubimcima u kampu Lanterna i to organizacijom kutka za pse pod nazivom Lanterna Vet Corner.  

Kutak za odmor​

Tu će  vaš ljubimac pronaći prekrasan kutak za odmor u sklopu  Hotela za pse. No to nije sve, poželi li koju poslasticu ili igračku pronaći će u našem dobro opremljenom Pet Shopu. Za sportaše tu je i Agility poligon u kojem će se zasigurno razonoditi. Osigurali smo i kutak za uljepšavanje koji pruža usluge poput pranja, šišanja, rezanja noktiju i to sve uz besplatnu konzultaciju s dežurnim veterinarom.  Evo i naše radno vrijeme:

 

Ponedjeljak- Subota   8-12 h, 17-20 h

Lanterna Vet Corner
Galerija

hrCroatian