Veterinarska bolnica Poreč

Tim priznatih
stručnjaka

Upoznajte naš izniman tim suosjećajnih veterinara koji su predani pružanju najvišeg standarda skrbi za vaše kućne ljubimce.

Upoznajte naš tim

Predani profesionalci koji stoje iza naše veterinarske prakse

dr.med.vet.

mr.sc. Branko Jurić

Mr.sc Branko Jurić, dr.med.vet. je rođen 1962. godine. Već kao dijete bio je najsretniji kad su ga okruživale životinje. Neizmjerno je volio svog psa Rikija pa je sam sebi obećao da želi biti spreman da pomogne životinjama u nevolji. Kako bi se što bolje pripremio za studij pohađao je Srednju medicinsku školu i napokon krenuo na studij. Nakon diplomiranja na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992.g. zaposlio se u Veterinarskoj ambulanti Poreč koja je danas njegovom zaslugom prerasla u renomiranu veterinarsku bolnicu.

Magistrirao je na rezultatima istraživačkog rada na području mikrosporoze kućnih ljubimaca na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani 2002. U tome su ga vodili renomirani znastvenici doc.dr.sc Zaninović, prof.dr.sc. Pinter i prof.dr.sc. Simčić. Ovlašteni je veterinar.

Do sada se usavršavao u na Sveučilištu u Ljubljani ( Klinika za male živali) i Kranju ( (Klinika za male živali Kranj) i to na području unutrašnjih bolesti i meke kirurgije. Sudjelovao je na brojnim seminarima i stručnim usavršavanjima u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji. Više od dva desetljeća mr.sc. Jurić predano radi i već niz godina kao ravnatelj koordinira timom veterinara i pomoćnog osoblja na što je osobito ponosan. U sklopu Bolnice i Veterinarske prakse Ultra-vet organizira i izvodi kirurške zahvate.

Otac je odraslog sina. Nekada mu je dom uveseljavala bokserica Aja, a sada svu ljubav zajedno s obitelji pruža Luni, udomljenom pinču. Svoje slobodno vrijeme provodi s obitelji i kada je god to moguće obilazeći porečki arhipelag. Oduvijek je bio veliki zaljubljenik u ribolov i more.

Evo što misli:

” Za mene, biti veterinar nije posao već zadovoljstvo. U više od dva desetljeća nikad to nisam osjećao kao zaposlenje već kao zadovoljstvo pružanja pomoći

Pročitajte više
dr.med.vet.

univ.mag. Alma Ristanić

Rođena je 06.12.1968. godine u Slavonskom Brodu. Osnovno i srednješkolsko obrazovanje je postigla u Orašju, BIH. Godine 1987. je upisala studij na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje studira s prekidima zbog rata. Uspješno je diplomirala na istom studiju 2003. godine. Već u svibnju 2006. je upisala poslijediplomski specijalistički studij „Patologija i uzgoj domaćih karnivora“, te nakon obrane rada 26. ožujka 2010. godine stekla akademski naziv sveučilišnog magistra domaćih karnivora. Od 1.kolovoza 2003.do 15.lipnja 2008. radi kao terenski veterinar u Veterinarskoj stanici u Odžaku, BiH. U timu i samostalno izvodi sve terenske poslove veterinara, preglede, preventivu, liječenja i operacije na terenu i u ordinaciji stanice kao i nadzor klaonica i ostalih objekata pod veterinarskim nadzorom, izdavanje veterinarske dokumentacije te brojne druge zadatke u sklopu veterinarske djelatnosti. Od 15. lipnja 2008. do 31.siječnja 2009. je radila u mađarskoj tvrtki „Agrokomplex nutritions“, u tvornici stočne hrane u Orašju. Izvodila je pripremu i kontrolu u proizvodnji stočne hrane, te nadzor na farmama gdje se ta hrana distribuira. U razdoblju od 2009. kada ju je osnovala do 2023. vodi tvrtku „Ana-vet“ d.o.o. Donji Svilaj, Odžak, u okviru koje je vodila veterinarsku stanicu do 2017. godine, u skopu koje je nudila i usluge male prakse. U razdoblju od 2017. do 2018. je bila zaposlena u VS „Fadžis“ d.o.o. Odžak, kao magistar specijalista za kućne ljubimce i ostvarila suradnju u sklopu projekta „Dog Trust“, koji daje potporu za sterilizacije, čipiranje i cijepljenje pasa. Od 1.3.2018. do 15.12.2018. zaposlena je kao voditelj Veterinarske ambulante Lukavec, u vlasništvu firme „Ekosanitacija“ d.o.o. Zagreb. Od 15.3.2018. do 31.7.2020. je radila u tvrtki „Sanitarac“ j.d.o.o. za DDD u Zagrebu. Od 23.08.2021. do 23.08.2022. zaposlena je u ambulanti za kućne ljubimce Dobra veterinarska praksa d.o.o. , Zagreb . Od 17.1.2023. do 31.10.2023. obavlja zadatke ovlaštenog veterinara u Veterinarskoj ambulanti Labin, kao i u ordinaciji za kućne ljubimce, rada na terenu i voditelja veterinarske ljekarne. Našem timu u sklopu bolnice se pridružila 1.11.2023. te od 1. 1. 2024. brine o kućnim ljubimcima u našoj veterinarskoj praksi Ultra vet u Labinu.

hrCroatian