Veterinarska bolnica Poreč

Ultra vet Labin

Naša misija je skrbiti se i liječiti kućne ljubimce kao da su dio naše obitelji. Pružiti usluge najvišeg standarda temeljene na izvrsnosti i profesionalnosti. Pružati vam sigurnost u skrbi i liječenju vaših ljubimaca, danju i noću.

O nama

Mi smo tim iskusnih doktora veterinarske medicine posvećen pružanju najviših standarda skrbi za vaše ljubimce. Informacije gdje se nalazimo možete pronaći na kontakt stranici.

Naša 3D virtualna šetnja

Naša VR 360 tura nudi jedinstveno i interaktivno iskustvo, omogućujući vam da virtualno uđete u našu kliniku i pogledate naš prostor iz komforta vašeg doma. Kretati se možete klikom na plave strijelice.

Naše usluge

Ovo su samo neke od usluga koje nudimo u Ultra vet Labinu

Rtg dijagnostika

Ovaj postupak je potpuno bezbolan i siguran jer koristi vrlo malu količinu rendgenskih zraka. Ujedno je i bezopasan za gravidne i mlade životinje.

Egzotične životinje

Naša doktorica Jelena se već duže vrijeme usavršava kako bi pomogla i vašim neobičnim ljubimcima.

Laboratorij

Laboratorijska dijagnostika je ono čime se ponosimo, jer u sklopu našeg i suradnih laboratorija nudimo cijeli niz pretraga.

Briga za vašeg kućnog ljubimca.

“Bolje spriječiti nego liječiti“  to je stara dobra izreka koja se u potpunosti odnosi i na naše ljubimce.  Zato psima i mačkama svih dobi osiguravamo detaljne kliničke preglede.

hrCroatian